Helló Világ!

 Helló Világ!

Nagyon nehéz nekiveselkedni az írásnak, egy olyan embernek, aki inkább az alkotásban tudja könnyebben kifejezni magát. Viszont egy blog nagyon jó lehetőség arra, hogy közelebb kerüljek a közönségemhez, ezáltal jobban megismerjetek engem és a márkám egyaránt.

  Már majdnem egy évtizede alkotok és az Audrey Leather Goods márka ennek a lassú és hosszú útkeresésnek az eredménye. Először népi bőrművességet tanultam. Akkoriban azonban még nem igazán fogott meg a népművészet, inkább csak a bőr, mint alapanyag érdekelt. Kezdőként ide-oda csapongtam. Eleinte a modern dolgok jobban vonzottak, aztán ahogy egyre több felől szívtam magamba újabb ismereteket, rájöttem, hogy a népművészetben  rengeteg lehetőség van. Közben pedig láttam, hogy sokszor az iparművészek is visszanyúlnak a gyökerekhez és azt próbálják újraértelmezni. Megtetszett ez a gondolkodásmód és elkezdtem én is ezen az úton továbbhaladni. Autodidakta módon megtanultam a varrógép használatát és más bőrdíszműves technikákat is. Mostanra alakult ki saját stílusom, ami remélem sokak tetszését elnyeri majd.

   A vállalkozást főállás mellett indítottam el. A kevés idő miatt, így csak apró lépésekben tudok haladni, de hiszek abban, hogy ha valamit szívvel-lélekkel csinál az ember, annak előbb utóbb meglesz az eredménye. Lassan összeáll egy kis csapat is, akikre remélem a jövőben is támaszkodhatok. A fotózásra Ferenczi Bea kollégámat kértem fel, aki eredetileg természetfotós. A modellfotózás egy új terep volt számára, de szerintem ebben a műfajban is remekel. Győri Gergő pedig a honlapom összerakásában vállalt oroszlánrészt. Persze a családom, mesterem (Ticzer Beáta) és a barátaim biztatása, pozitív visszacsatolása nélkül sem tartanék itt. Köszönöm Mindannyiuknak!

  Blogomban az Audrey Leather Goods márka történetéről mesélek majd, hanem elindítok egy “Műhelytitkok” sorozatot, melyben egy-egy kollekció születéséről olvashatsz. Az ismeretterjesztő cikkekből pedig hasznos dolgokat tudhatsz meg a bőrművességről, népművészetről, iparművészetről, desing-ról.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.