A VÁSÁRLÁS FOLYAMATA

 

 A termék kiválasztása: a honlapon szereplő termékkategóriákra kattintva választhatja ki a kívánt termékcsaládot, és ezen belül az egyes termékeket. Az egyes termékekre kattintva találja a termék fotóját, cikkszámát, ismertetőjét, árát. Önnek vásárlás esetén a honlapon szereplő árat kell megfizetnie valamint a szállítás költségét.

Megrendelés: A Termék kiválasztása után a termék leírások alatt található űrlap kitöltésével az ÁSZF és az Adatvédelmi Tájékoztató elolvasását követően, a “megrendelés” gombra kattintva véglegesíti megrendelésének elküldését.

A rendelések feldolgozása:

  1. A rendelésről 24 órán belül visszaigazoló e-mailt kap. Amennyiben a megrendelésétől számított 24 órán belül nem kapja meg a visszaigazoló e-mailt, úgy kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, mert elképzelhető, hogy megrendelése technikai okok miatt nem érkezett meg.
  2. A visszaigazolást követően e-mail útján egyeztetjük a megrendelés pontos paramétereit (termékkel kapcsolatos pontos adatok, szállítási mód kiválasztása, számlázási adatot stb.).
  3. A megrendelés véglegesítése a termék vételárának 20 %-os előlegként történő kifizetésével történik.

Teljesítési határidő: A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 1-15  nap.  A 15 nap a termék elkészítését és annak kiszállítását (csomag feladását) jelenti. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelzem.

Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés: előfordulhat, hogy a honlapon szereplő egyes termékek gyártása megszűnt. Erre tekintettel fenntartom a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén, visszautalásra kerül az összeg az Ön részére 5 munkanapon belül.

Fizetési módok:

A szállítás költségét a Vevő fizeti.

Ingyenes a szállátás 20.000 Ft feletti vásárlásnál.

A 20 % előleget, a fennmaradó vételárat valamint a szállítás díját Ön az alábbi módokon rendezheti:

Készpénzes fizetés: készpénzes fizetés esetén a 20 % előleget a rendelés leadása és visszaigazolása után kell rendezni a fennmaradó összeget pedig a termék átvételekor.

Banki átutalás: A termékek ellenértékét banki átutalás útján rendezheti.

Bankkártyás fizetésre egyelőre MESKA boltomon történő vásárlás esetén van csak lehetőség.

 

Átvételi módok:

Személyes átvétel: Személyes átvételre előzetes időpont egyeztetéssel van lehetőség. Önt nem terheli semmilyen díj.

A szállítás költségét a Vevő fizeti.

Ingyenes a szállátás 20.000 Ft feletti vásárlásnál.

Magyar Posta Zrt.

MPL – postán maradó szállítás: Postán maradó szállítás esetén a vevő által megadott postára címezzük a csomagot. A csomag érkezéséről a postán kell érdeklődni. Szállítás díja: ld. Magyar Posta aktuális díjszabása (https://www.posta.hu/postai_dijak)

MPL – házhozszállítás: Ezen szállítási mód díja: ld: Magyar Posta Zrt. aktuális díjszabása (https://www.posta.hu/postai_dijak)

MPL Csomagautomata: A Csomagautomaták lényegében egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből állnak, amelyekbe a csomagokat rakják. A Csomagautomatáknál az átvétel gyors – a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Ezen kívül napi 24 órában állnak a rendelkezésünkre. Bővebb infó: http://www.posta.hu/csomagautomata_gyik .  Szállítás díja: ld: Magyar Posta Zrt. aktuális díjszabása (https://www.posta.hu/postai_dijak)

Egyéb csomagautomata vagy futárszolgálat:

Amennyiben nem a Magyar Posta Zrt. szolgáltatásait szeretné igénybe venni előzetes közös egyeztetéssel lehetőség van egyéb csomagautomata ill. futár szolgáltató cég kiválasztására is. Szállítás díja: a kiválasztott szolgáltató aktuális díjszabása szerint.