GYIK

Kezdőlap  /  GYIK

GYIK

(gyakran ismételt kérdések)

A webshopon kívűl még hol vásárolhatom meg az Audrey Leather Goods termékeit?

A webshop-on kívűl alkalomszerűen kézműves/desing vásárokban találkozhatsz velem. Csatlakozz a Facebook vagy Instagram oldalamhoz, hogy időben értesülhess a vásári alkalmakról.

Van bemutatóterem ahol megnézhetem a termékeket élőben is?

Budapesten a Slow Studióban találhatók meg a termékeim. Balla Gabirella stílus tanácsadó, stylist showroomjába előzetes időpont egyeztetéssel lehet bejelnetkezni.

Cím: 1117 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 15. (18. kapucsnegő)

Telefon: 06 20 944 1990

Személyes átvételre van lehetőség?

Személyes átvételre Zalakarosban, Nagykanizsán van lehetőség előzetes időpont egyeztetéssel.

Milyen csomagolásban kapom meg a terméket?

A csomagolásnál mindig odafigyelünk, hogy a vásárló sérülésmentesen tudja azt átvenni. Legtöbbször papírba ill. vászonzsákba csomagolunk ez kerül egy dobozba vagy kisebb tárgyak esetén borítékba. A dobozba csomagolt termékeket térkitöltő légpárnákkal vesszük körül, így a tárgy nem tud elmozdulni a dobozban.

Hány év garancia van a termékekre?

Minden termékre 1 év garancia vonatkozik.

Hogyan tudok egyedi megrendelést leadni?

Egyedi megrendelést az audrey@audreyleathergoods.hu e-mail címen tud leadni.

Hogyan történik az egyedi megrendelés?

Amennyiben magadénak érzed az Audrey Leather Goods stílusát, de nem találod kínálatunkban a megfelelő terméket, vagy ha tetszik egy termék, de szeretnéd azt pl. más méretben elkészíttetni, akkor írd meg elképzelésed az audrey@audreyleathergoods.hu e-mail címre. Ezután egy konzultáció következik, amelyben megbeszéljük a részleteket és tanácsot is kapsz, hogy az általad elképzelt tárgy mennyire megvalósítható a gyakorlatban. Fontos tudni, hogy egy egyedileg tervezett tárgy ára magasabb lehet, mint a kínálatunkban megtalálható termékek. Az egyedi rendelés elkészítése több hétbe is beletelhet, így ezt is vedd figyelembe.

Vízállók a termékek?

A termékek nagy része növényi cserzésű marhabőrből készül, amely nem vízálló.

Mit tehetek, ha megázott vagy vizes lett a táskám?

Ha a táska vagy más bőrtermék vizes lenne, semmiképpen ne szárítsd hajszárítóval, vagy ne tedd fel azt a radiátorra. Egy száraz puha pamut ronggyal töröld át és hagyd magától megszáradni. Miután meggyőződtél, hogy teljesen száraz, érdemes színtelen méhviaszos bőrápolóval átkenni.

Hogyan tisztítsam és ápoljam a bőrtermékeket?

Amennyiben a terméken kosz keletkezik érdemes egy benedvesített (de jól kicsavart) puha pamut ronggyal, körkörös mozdulatokkal finoman átdörzsölni. Ezután várd meg, amíg teljesen megszárad és színtelen méhviaszos ápolóval kend át.

A bőrtermék használata során karcok keletkeztek a táskán, ill. sötétebb lett a színe? Ez normális?

A növényi cserzett bőrökön normális, hogy a használat során sötétedik/ érik a bőr ez adja a patináját. A bőr magas zsírtartalma okozza ezt az elváltozást. A karcolódások miatt sem kell különösebben aggódni ezeknél a bőrfajtáknál. Szintén a magas zsírtartalom miatt ezek a karcok el is tűnnek idővel, de ha színtelen méhviaszos ápolóval átkenjük azzal is javíthatunk az állapotán.

A színes bőr megfoghatja a ruhámat?

A táskák, pénztárcák,tokoknál nem kell attól tartani, hogy megfogják a ruhát. Az öveknél viszont a fekete színnél előfordulhat, ezért nem javasoljuk, hogy világos ruhákhoz viseld ezeket.